Saftfrågan tycker jag är väldigt viktig. Den är även väldigt aktuell i dessa safttider. Nu är det sommar och då fan ska man dricka saft! (Helst hemmakokt svarvinbärssaft av Saras Lillpappa.)
I alla reklamer toppblandar de saft. Hallå! Ni kan ingenting, ni gör helt fel, och ni lurar hela svenska folket! Så ska inte saft blandas, alla som har lite vett vet att saft bottenblandas.
I alla reklamer toppblandar de saft. Hallå! Ni kan ingenting, ni gör helt fel, och ni lurar hela svenska folket! Så ska inte saft blandas, alla som har lite vett vet att saft bottenblandas.
3 kommentarer:
Saft blandas med fördel så här.
1. Slå på kallvattnet å låt det spola.
2. Applicera outspädd saft i lämpligt kärl. Använd din approximationsförmåga för vad som är lämplig mängd och ta därefter lite mindre.
3. Spola medelhårt längs kärlets kant och i vinkel - på detta sätt blir det inte alltför mycket skum, och den outspädda saften blandas av vattenströmmen.
4. Sluta när saften har rätt färg.
Haddock. Vilken utmärkt beskrvning. Stort A till dig!
Lillpappa har även börjat experimentera med andra bär än svartvinbär, jordgubb, blåbär och andra små läckerheter. Han har även börjat tillverka likörer, hjortron, åkerbär etc. Helt fantastiskt med en LillPappa. Åh, nu fick jag hemlängtan.
Skicka en kommentar